Advies human resources

Q & D Consultancy HR interim management geeft adviezen op het gebied van human resources. Wij adviseren zowel profit- als non profit-organisaties in heel Nederland. Q & D Consultancy geeft human resource-adviezen en ondersteuning bij onder meer reorganisaties en veranderingstrajecten. Ook voor tijdelijke ondersteuning op het gebied van human resources bijvoorbeeld wanneer een bedrijf geconfronteerd wordt met een plotseling ontstane vacature die op korte termijn moet worden ingevuld, kan een beroep op ons worden gedaan.

Het tijdelijk aansturen van een P&O-afdeling, het opzetten en invoeren van (gewijzigde) bedrijfsprocessen en werkwijzen op het gebied van human resources liggen eveneens binnen ons werkgebied. We stemmen onze human resource-adviezen af op de specifieke situatie waarin een bedrijf verkeert. Onze deskundigheid ligt tevens op het terrein van ondersteunen van startende en groeiende bedrijven bij de invulling van hun personeelsbeleid.

Bij het invoeren van veranderingen kunt u op de nodige obstakels maar ook op weerstand bij betrokken medewerkers stuiten. Q & D Consultancy kan worden ingeschakeld om de omschakeling van de oude naar de nieuwe situatie harmonisch te laten verlopen. Voor vragen over human resource advies kunt u ons via tel. 06 53 607 195 en mailadres info@qdconsultancy.nl bereiken.