Interim management human resources

Q & D Consultancy opereert landelijk op het gebied van interim management human resources. Bedrijven schakelen ons in om het interim management human resources ter hand te nemen. De afgelopen jaren heeft Q & D Consultancy jarenlange ervaring op het uitvoeren van interim hr opdrachten. Bent u op zoek naar een professionele interim hr manager op het gebied van interim management human resources?

Q & D Consultancy is een geschikte partner om bijvoorbeeld reorganisaties en veranderingsprocessen te begeleiden. Ook voor het opzetten en invoeren van (nieuwe) bedrijfsprocessen en werkwijzen met betrekking tot human resources kunt u bij ons terecht. Wij kunnen u bijvoorbeeld helpen bij onder andere het werving- en selectiebeleid. Zo voeren wij desgevraagd selectiegesprekken voor uw bedrijf.

Wij handelen vanuit een interim management human resources gedachte met inachtneming van de cultuur en de organisatie van het bedrijf waarvoor wij aan de slag gaan. Hiertoe gaan we allereerst vooraf met het desbetreffende bedrijf om de tafel om de huidige situatie waarin de organisatie zich bevindt, de beoogde veranderingen en de gevolgen die dit heeft door te nemen. Daarbij bespreken we als interim management human resources, indien van belang, ook de toekomstige richting en positie van de afdeling P&O binnen uw organisatie. Aan de hand hiervan stellen we aansluitend samen met u een gericht plan van aanpak op. Als u meer wilt weten over interim management human resources kunt u ons via tel. 06 53 607 195 en info@qdconsultancy.nl bereiken.