Interim p&o

Bedrijven zijn voortdurend aan veranderingen onderhevig. Q & D Consultancy is gespecialiseerd in het begeleiden van en ondersteuning in veranderingsprocessen. Zo kan Q & D Consultancy worden ingezet als interim ten behoeve van de afdeling p&o . Het is de kunst om het personeel overtuigd van en betrokken te krijgen bij de noodzaak van veranderingen en wijzigingen in bijvoorbeeld bedrijfsprocessen. Q & D Consultancy HR interim management kan hierbij als interim p&o ondersteuning bieden voor uw organisatie. Eén van de voorwaarden om veranderingsprocessen zo effectief mogelijk te laten verlopen, is een goed beeld te hebben van de kwaliteiten en capaciteiten van iedere medewerker afzonderlijk binnen uw bedrijf.

Q & D Consultancy kan als interim p&o een duidelijke inventarisatie maken van de aanwezige en benodigde capaciteiten van uw personeel. Als interim p&o maken wij ook opleidingsplannen, zodat uw medewerkers, waar nodig, gericht kunnen worden bijgeschoold, ongeacht de functie en/of het functieniveau). Deze plannen zijn uiteraard naar uw bedrijf toegeschreven, waarbij we terdege rekening houden met onder meer uw branche en de specifieke cultuur van uw organisatie. Onze invalshoek hierbij is dat uw medewerker werkzaam zijn op die plekken in uw organisatie, waar zij het beste tot hun recht komen voor uw organisatie.

Als u meer wilt weten over onze diensten als interim p&o kunt u ons via tel. 06 53 607 195 en info@qdconsultancy.nl bereiken.